πιστοποιημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ελευθέριο Κορδελιό Εύοσμο e-learning, διαδραστικοί πίνακες Lower, Proficiency, Cambridge, Michigan, αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά, κινέζικα, ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά

Γερμανικά

Η γνώση των γερμανικών παρέχει σημαντικές δυνατότητες για την επαγγελματική και προσωπική ζωή του μαθητή

Η Γερμανική Γλώσσα

Η καλή γνώση των Γερμανικών σας καθιστά παραγωγικό συνεργάτη για έναν εργοδότη που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Στη χώρα μας άλλωστε, στεγάζονται πολλές γερμανικές εταιρείες.
Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα της επιστήμης. Λόγω της προσφοράς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, τα Γερμανικά βρίσκονται στην 3η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο και απονέμονται υποτροφίες για έρευνα σε αλλοδαπούς επιστήμονες.
Η γνώση των Γερμανικών σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε ταξιδιωτικές εμπειρίες όχι μόνο στις γερμανόφωνες χώρες αλλά και σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η Γερμανία απονέμει μεγάλο αριθμό υποτροφιών για σπουδές στη χώρα. Για νέους από ξένες χώρες διατίθεται ειδική βίζα για εργασία κατά τις διακοπές τους.
Υφίσταται ένα μεγάλο δίκτυο ανταλλαγής μαθητών και φοιτητών μεταξύ της Γερμανίας και πολλών άλλων χωρών του κόσμου.
Απόλαυση της λογοτεχνίας, της μουσικής, της τέχνης και της φιλοσοφίας. Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Γκαίτε, του Κάφκα, του Μότσαρτ, του Μπαχ και του Μπετόβεν. Απολαύστε διαβάζοντας και ακούγοντας τα λογοτεχνικά και μουσικά αριστουργήματα τους στην αυθεντική τους γλώσσα.
Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Πεϊμανίδου συμμετέχουν στις εξετάσεις για τα πτυχία Zertificat B1 B2 και C1 που διεξάγονται από το Goethe Institut με επιτυχία 100%.

germany-culture-map