πιστοποιημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ελευθέριο Κορδελιό Εύοσμο e-learning, διαδραστικοί πίνακες Lower, Proficiency, Cambridge, Michigan, αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά, κινέζικα, ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά

Ρωσικά

Η Ρωσική Γλώσσα

Την  Ρωσία και την Ελλάδα ενώνουν πολλά πράγματα όπως η κοινή θρησκεία και ιστορία. Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα η οποία  έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική.

Η γνώση της είναι απαραίτητη για εισαγωγή στα ΑΕΙ της Ρωσίας και ως γνωστόν τα ρωσικά πανεπιστήμια διατηρούν σταθερά τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην ποιότητα της εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητες.

Έτσι η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για τη διεκπεραίωση των εμπορικών δραστηριοτήτων και την εκπλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

Οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο και έχουν πλέον καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, κ.α. Όλο και περισσότεροι Ρώσοι επιλέγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Η Ρωσική γλώσσα έχει γίνει η τέταρτη πιο ομιλούμενη ξένη γλώσσα μεταξύ των πολιτών της Ε.Ε. Πάνω από 260.000 εκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Ρωσικά σε όλο τον κόσμο. Η ρωσική γλώσσα είναι η γλώσσα του μέλλοντος.

rosika

Επίπεδα γνώσης της Ρωσικής γλώσσας | Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας

Россия
Russia
Элементарный уровень

Elementary level

Базовый уровень

Basic level

I уровень
(ТРКИ-1)
II уровень
(ТРКИ-2)
III уровень
(ТРКИ-3)
IV уровень
(ТРКИ-4)
A1 A2 B1 B2 C1 C2
Europe Level 1
Breakthrough Level
Level 2
Waystage Level
Level 3
Threshold
Level
Level 4
Vantage
Level
Level 5
Effective Operational Proficiency
Level 6
Good User